Fotografieweekenden in Nederlands Fotomuseum

Julian 490 0
Het Nederlands Fotomuseum organiseert dit jaar twee fotografieweekenden. Op 8/9 en 29/30 mei kun je deelnemen aan een uitgebreid programma. Kaarten kosten 75 euro voor het hele weekend, inclusief koffie/thee en lunch.

De fotografieweekenden (voorheen bekend als amateurdagen) zijn bedoeld om inspiratie op te doen, ideeën uit te wisselen en zelf aan de slag te gaan. De aandacht gaat dit jaar uit naar de verschillende presentatievormen van fotografie.

Voor deze dagen is het hele museum een inspiratie­bron, maar in het bijzonder de tentoonstellingen QUICKSCAN NL #01, waarin fotografen laten zien dat het presenteren van fotografie op veel manieren kan.

Wat kun je verwachten? Je krijgt een rondleiding en korte presentaties met insidertips van deskundige fotografen. Met deze kennis uit de beroepspraktijk ga je vervolgens in de workshops zelf aan de slag. Het complete programma is te vinden op de website van het Nederlands Fotomuseum.

Kaarten

Meedoen aan een fotografieweekend kost 75 euro, inclusief koffie/thee en lunch op beide dagen. Jaarkaarthouders van het museum betalen 65 euro. Kaarten zijn te koop via de webwinkel van het museum. Het aantal plaatsen is beperkt.