FotografenFederatie lanceert nieuwe site

Redactie 430 0
Fotografenondernemen.nl is de nieuwe site waarmee de FotografenFederatie fotografen wil steunen. Zij voelen zich volgens de federatie in hun bestaan bedreigd. De nieuwe site moet fotografen helpen om alle kansen die er zijn optimaal te benutten.

Kennis verzamelen en fotografen succesvoller maken, dat is het uitgangspunt van de FotografenFederatie bij het lanceren van de nieuwe site. De site moet een platform zijn waar je als fotograaf kennis en ervaring deelt, nieuwe ontwikkelingen bespreekt en gezamenlijk oplossingen bedenkt. Op deze manier moet de site inspireren en adviseren en fotografen helpen hun dromen te blijven verwezenlijken. Daar is volgens de organisatie behoefte aan nu het aanbod van fotografen veel groter is dan de vraag en de prijs vaak onder grote druk staat. 

Onder constructie

Op dit moment is de site duidelijk nog  in opbouw. Op de openingspagina vind je een interview met freelance fotograaf Joost van de Broek en beeldredacteur Theo Audenaerd en een kort stuk over marketing. Verder kunnen je doorklikken naar de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie.

Kennisbank

De site belooft snel met informatie en artikelen te komen. Vooral de ‘kennisbank’ ziet er veelbelovend uit. Daar vind je een samenvatting van de besproken onderwerpen en gevoerde discussies. De kennisbank is nu nog leeg, maar de reeds gepubliceerde lijst van de inhoud belooft veel goeds.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie