Fotografen stellen studio's open tijdens BREDAPHOTO

Julian 676 0
Het Beste in Breda presenteert tijdens het laatste weekend van het BREDAPHOTO-festival meer dan veertig fotografen uit Breda en omstreken. Ze openen hun studio/atelier, of zijn aanwezig bij hun expositie in de stad.

Op twintig adressen in Breda kun je het meest recente werk bekijken, fotografen de hand schudden en ze het hemd van het lijf vragen. De openstellingen en vragensessies vinden plaats op zaterdag 23 en zondag 24 oktober, het laatste weekend van het BREDAPHOTO-festival dat 16 september van start gaat.

Nieuw dit jaar is ‘Het boekencafé’ (locatie: Eetcafé Publieke Werken), waar je rechtstreeks van de aanwezige fotografen een boek kunt kopen en laten signeren.

Diversiteit in locaties

Het werk van de Bredase fotografen is te bekijken in cafés en eetgelegenheden in de binnenstad. Ook buiten de singels kun je op bezoek bij fotografen. Sommigen zitten antikraak, anderen in een garagebox of loods.

De lijst met deelnemers en locaties is te bekijken via onderstaande kaart. Klik op de kaart voor een overzicht en om in te zoomen op de locaties.