Fotograaf tovert 3-jarige dochter om in Wonder Woman

Fotograaf tovert 3-jarige dochter om in Wonder Woman

Jasper van Bladel 1115 0
Een klein meisje dat ervan droomt om als Wonder Woman door het leven te gaan, dat is niet uniek. Een vader die zo’n droom werkelijkheid maakt wel. Fotograaf Josh Rossi spaarde kosten noch moeite om zijn dochter om te toveren in Wonder Woman en haar op die manier te portretteren.

De dochter van fotograaf Josh Rossi is gek van Wonder Woman en wilde dolgraag zelf een keer in die rol kruipen. Haar vader zag er een uitdaging in en spaarde kosten noch moeite om haar om te toveren in een echte Wonder Woman. Daarna fotografeerde hij haar en zorgde er met uitgebreide fotobewerking voor dat de beelden niet van echt te onderscheiden zijn.

Tijd en moeite

Het heeft hem wel wat geld en tijd gekost. Het pak kostte uiteindelijk 1500 dollar en naast een volle dag fotograferen heeft de nabewerking hem vast ook nog een hoop tijd gekost. Maar het moet gezegd: de resultaten zijn indrukwekkend. Niet ieders smaak, maar mooi gedaan. Maar het belangrijkste is, het kleine meisje vond het natuurlijk prachtig en heeft zeker wat te vertellen op school.

De hele serie is te zien op de website van Josh.

Via Full Time Photographer

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper