Fotograaf BN/DeStem mishandeld in Noord-Brabant

Raymond 686 0
BN/DeStem-fotograaf Chris van Klinken is gisterenmiddag mishandeld toen hij foto's wilde maken van nieuwbouw aan cafetaria 't Smulhoekje in het dorpje Lepelstraat. De eigenaar sloeg hem in het gezicht en belaagde hem met een stalen pijp.

"Het is ongelooflijk hoe agressief de man reageerde toen ik me netjes voorstelde en vertelde dat ik een foto wilde komen maken", aldus de fotograaf. "Ik kreeg gelijk een klap in mijn gezicht." Volgens Van Klinken heeft hij een dergelijk voorval nog niet eerder meegemaakt in zijn carrière.

Van Klinken heeft aan de worsteling verwondingen in zijn gezicht overgehouden. Een foto is te zien op de website van de krant. Extra zuur is dat dit voorval gisteren plaats vond; Van Klinken trouwt vandaag en zal dus met zijn verwondingen op de trouwfoto's staan. De fotograaf heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie gaat contact opnemen met de cafetariahouder.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond