Fotofestival PhotoGarden uitgesteld naar 2012

Redactie 934 0
Het driedaagse festival PhotoGarden, dat volgende week in de Tolhuistuin in Amsterdam zou moeten beginnen, is een jaar uitgesteld. Belangrijkste redenen zijn het gebrek aan financiering en de renovatie van de Tolhuistuin, aldus een Facebook-bericht.

Er is volgens de organisatoren Jan-Jospeph Stok en Chris de Bode niet genoeg geld om een festival van hoge kwaliteit te organiseren: 'Door verder te bouwen op de resultaten die we nu al hebben vertrouwen we erop dat de financiering van PhotoGarden 2012 rond komt.'

Als tweede reden wordt de renovatie van de Tolhuistuin gegeven. Deze is volgend jaar pas volledig afgerond wat bredere mogelijkheden van programmering biedt, zo laat organisator Jan-Joseph Stok weten in een Facebook-bericht.

PhotoGarden

PhotoGarden is een driedaags fotofestival met drie verschillende thema's. In de buitenlucht zouden slideshows met fotoreportages, zogenoemde 'photofilms', getoond worden. Daarnaast zouden er diverse festiviteiten en lezingen plaatsvinden. Fotografen die voor deze editie geselecteerd waren, krijgen gegarandeerd een plek op PhotoGarden 2012.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie