Fotofestival Naarden 2009 - Activiteiten

Julian 1411 0
Op 16 mei gaat de elfde editie van Fotofestival Naarden van start. Naast het bekijken van werk van Nederlandse toptalenten zijn er tijdens de manifestatie diverse activiteiten te beleven. Wees er op tijd bij, het aantal plaatsen is soms beperkt.

Op het elfde Epson FotoFestival Naarden is nieuw, nog niet eerder tentoongesteld werk te zien van dertig jonge Nederlandse toptalenten. Naast het werk van de fotografen zijn er diverse activiteiten te beleven. Je kunt workshops volgen, jezelf laten fotograferen door een topfotograaf en professionele fotografen kunnen hun portfolio laten reviewen door onder andere musea, beeldredacteuren en fotoagentschappen. We zetten de activiteiten voor je op een rij.

Workshop Rahi Rezvani

Onder leiding van Rahi wordt een serie portretten gemaakt in de sfeer van zijn expositie Retreat to Nowhere. Tijdens de workshop kan er gekozen worden voor een sfeer of techniek die Rahi heeft gebruikt. Een mede-workshopper staat model voor het portret en er is opnameapparatuur aanwezig waarmee wordt gewerkt. Vervolgens wordt met behulp van Photoshop-technieken het filmisch gevoel in het beeld gebracht en krijgt iedereen een fraaie Epson-print mee naar huis. Let op, de workshop wordt door Rahi in het Engels gegeven.

Data: za 16 mei, 13.00 uur; zo 17 mei, 13.00 uur, ma 18 mei, 13.00 uur
Locatie: binnenkort bekend
Kosten: €60 (incl. dagkaart). Voor studenten (tegen vertoon studentenkaart): €45
Inschrijven: www.fotofestivalnaarden.nl


Foto © Rahi-Rezvani - Retreat to Nowhere