Fotofestival 033 Fotostad

Fotofestival 033 Fotostad

Redactie DIGIFO... 1859 0
Komend najaar staat Amersfoort in het teken van fotografie. Van 16 september tot en met 16 november zijn er door de hele stad verschillende exposities te bekijken van ruim 60 fotografen van over de hele wereld.

Tijdens het evenement, met het thema 'doorkijken' worden bezoekers uitgedaagd om langer naar de foto's te kijken en te ervaren wat je raakt, verwondert of verwart. Tijdens 033 fotostad zijn er exposities van grote internationale namen zoals Mujtaba Jalali en Kadir van Lohuizen en is er veel ruimte voor lokaal aanstormend talent.

IN- & OFF-programma

033Fotostad 2016 kent net als twee jaar geleden een 'IN-'en een 'OFF-'programma. Het IN-programma bestaat uit exposities op acht mooie locaties die volledig door de organisatie worden georganiseerd. Voor het OFF-programma worden lokale organisaties als scholen en horecagelegenheden gestimuleerd om eigen exposities in te richten.033 Fotostad plattegrond
Dit is de derde editie van het tweejaarlijkse evenement dat sinds 2012 wordt gehouden. Voor het volledige programma en meer informatie kun je een kijkje nemen op deze website.

Foto & overzichtskaart © Bart de Lange/Fotofestival van Amersfoort

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie