FOTODOK zoekt foto's van Belgische plaats Doel

Raymond 735 0
Stichting FOTODOK zoekt beeldmateriaal van het vrijwel verlaten Belgische plaatsje Doel. De stichting wil de foto's gebruiken voor een dubbeltentoonstelling over Doel in Utrecht en op Fotofestival Naarden.

In Utrecht staat het verhaal van Doel centraal. Op Fotofestival Naarden wordt Doel ingezet om een grotere fotografische vraag aan de orde te stellen, namelijk: 'Wat maakt iets tot een goed onderwerp/verhaal voor een fotograaf?’. FOTODOK doet aan de hand van ingestuurd fotomateriaal onderzoek naar deze vraag, in beeld en woord.

Insturen
Je kunt je foto's insturen voor 1 maart 2009 naar doel(at)fotodok.org. De stichting vraagt vriendelijk grote bestanden te versturen via yousendit.com. Via traditionele post kan ook, via FOTODOK, postbus 1011, 3500 BA Utrecht. Vermeld duidelijk naam en contactgegevens. Inzending is open voor zowel amateurs als professionals. 

Bij inzending verleen je toestemming voor publicatie van de ingezonden beelden voor dit project. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Sleegers: bart(at)fotodok.org.

Doel
Doel is al jaren een populaire fotografische 'hotspot' voor documentaire - en urbexf(Urban Exploring)otografie. Het Belgische dorp is grotendeels verlaten, omdat door mogelijke uitbreiding van de Antwerpse haven de toekomst ervan onzeker is. 

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond