Krachtig licht zo groot als een blikje fris

Fotodiox Pro introduceert uiterst compacte Fresnel led-lamp

Redactie DIGIFO... 813 0
Accessoirefabrikant Fotodiox Pro heeft een nieuw led-licht geïntroduceerd waarmee je zeer precies een krachtige lichtbundel kan toevoegen. De Fotodiox Pro PopSpot J-500 levert tot 5400lx en is ongeveer even groot als een blikje frisdrank.

De Fotodiox Pro PopSpot J-500 beschikt over witte led-lampen die een licht produceren met een kleurtemperatuur van 5600K. Deze lamp kan slechts één kleur produceren, maar biedt wel de mogelijkheid om filters toe te voegen om te variëren met kleuren.

De PopSpot J-500 is uitgerust met een Fresnel lens, waardoor het mogelijk wordt om een hele precieze lichtbundel te produceren. Deze lamp maakt het mogelijk om een lichtbundel te produceren tussen de 25 en 55° en de kracht van het licht is variabel en kan eenvoudig op een waarde tussen de 0 en 100% worden ingesteld.Fotodiox

Mobiel licht

De nieuwe Fotodiox Pro lamp is uiterst compact (8,3 x 8,3 x 21 cm) en weegt slechts 950 gram. Dit maakt dePopSpot een zeer aantrekkelijke lamp om mee te nemen op locatie en Fotodiox biedt daarom de mogelijkheid om deze lamp niet alleen via netstroom aan te sluiten, maar ook gebruik te maken van accu's. Met een volle accu kan de lamp 80 minuten aaneengesloten branden op 100% en als je de output verlaagt naar 50% houdt de lamp het zelfs 3 uur en 45 minuten vol.

Prijs en beschikbaarheid Fotodiox Pro PopSpot J-500

De Fotodiox Pro PopSpot J-500 wordt standaard geleverd met een barndoor, een 3200K filter, een mount, een adapter en een tas en moet al snel beschikbaar zijn voor een adviesprijs van $ 274,95.

De precieze verschijningsdatum en de adviesprijs in Euro's zijn nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op de website van Fotodiox Pro.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie