Fotodiox Pro Factor led-panelen

Fotodiox Pro introduceert 9 nieuwe krachtige led-panelen

Redactie DIGIFO... 638 0
Fotodiox Pro heeft de nieuwe Factor serie geïntroduceerd. Deze serie bestaat uit negen krachtige bi-color led-panelen die zeer breed inzetbaar zijn en kinderlijk eenvoudig zijn in gebruik.

De Fotodiox Pro Factor-serie bestaat uit negen led-panelen, waarvan vier rechthoekige lampen, één lange balk en drie cirkelvormige led-panelen. De rechthoekige panelen komen met barndoors die eenvoudig te verwijderen zijn en alle lampen zijn geschikt om snel lichtvervormers op te bevestigen.

Lees ook: Fotodiox Pro introduceert vijf adapters voor Fujifilm GFX

 

Technische details Fotodiox Pro Factror-lampen

Alle lampen zijn bi-color en hebben een kleurtemperatuurbereik van 5600K tot en met 3200K en veranderingen in de kleurtemperatuur hebben geen invloed op de uitstoot van het licht. De panelen zijn uitgerust met Fotodiox Factorsoft, een unieke technologie waarbij de led-lichten diep in de panelen zijn geplaatst waardoor de panelen een zacht licht produceren zonder harde vlekken en onrustige schaduwen die kunnen ontstaan bij het gebruik van veel led-lichtjes.

De panelen produceren een constant licht zonder flikkering, waardoor de lichten ook te gebruiken zijn voor slow-motionbeelden en kunnen werken op netstroom en accu's, waardoor deze zowel in de studio als op locatie gebruikt kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op de website van Fotodiox Pro

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie