Fotoboekwedstrijd - thema: Winter

Redactie 491 0
Regelmatig organiseren we een fotoboekwedstrijd met een wisselend thema. De inzender van de beste themafoto belonen we met een boek over fotografie.

Deze keer is het thema: Winter. We laten de interpretatie van dat begrip aan jullie over. Je kunt t/m 5 februari meedoen aan de fotowedstrijd. Na deze datum kiezen we een winnaar en schrijven we een nieuwe wedstrijd uit met een nieuw thema.

Wat kun je winnen?
De beste inzending belonen we met 'Compositie en vormgeving in digitale fotografie voor sterke visuele concepten' van Michael Freeman. Lees hier onze recensie over dit boek.

Ook maken alle deelnemers kans op exposure in ons magazine of op de website!

Regels
Per deelnemer is één foto toegestaan. Uiteraard dient de foto eigen werk te zijn.

Deelname
Wil je meedoen, stuur ons dan een linkje naar de foto  via ons contactformulier (in het veld 'bericht') en zet bij het onderwerp 'boekenwedstrijd'. Vergeet je eigen e-mailadres niet in te vullen, in verband met de prijsuitreiking!

De foto als bijlage mailen  mag ook. Stuur  je inzending in jpg-formaat  naar redactie (at) digifotopro.nl (max. 400kb), samen met je naam- en adresgegevens. Zet in het onderwerpveld van de e-mail 'boekenwedstrijd'. 

Eind februari maken we de winnaar op onze website bekend.

Naar het contactformulier

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie