Fotoboekwedstrijd - thema: vooruitgang

Redactie 487 0
Regelmatig organiseren we een fotoboekwedstrijd met een wisselend thema. De inzender van de beste themafoto belonen we met een boek over fotografie.

Het thema van de maand november is: vooruitgang. We laten de interpretatie van dat begrip aan jullie over. Omdat we de wedstrijd laat in november zijn gestart, kun je meedoen t/m 15 december. Na deze datum kiezen we een winnaar en schrijven we een nieuwe wedstrijd uit met een nieuw thema.

Wat kun je winnen?
De beste inzending belonen we met 'Mode & reclame - De mooiste foto's van 's werelds beste fotografen. (Magdalene Keaney)'. Lees hier onze recensie van dit boek.

Ook maken alle deelnemers kans op exposure in ons magazine of op de website!

Regels
Per deelnemer is één foto toegestaan. Uiteraard dient de foto eigen werk te zijn.

Deelname
Wil je meedoen, stuur ons dan een linkje naar de foto  via ons contactformulier (in het veld 'bericht') en zet bij het onderwerp 'boekenwedstrijd'. Vergeet je eigen e-mailadres niet in te vullen, in verband met de prijsuitreiking!

Mailen  mag ook. Stuur  je inzending in jpg-formaat  naar redactie (at) digifotopro.nl (max. 400kb), samen met je naam- en adresgegevens. Zet in het onderwerpveld van de e-mail 'boekenwedstrijd'. 16 December maken we de winnaar op onze website bekend.

Naar het contactformulier

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie