Fotoboekwedstrijd – Thema: Vogelfotografie

Redactie 1358 0
De fotografen van Birdpix brengen jaarlijks een boek uit met een verzameling schitterende vogelfoto’s. Ook natuurliefhebber? Met deze wedstrijd maak je kans op een exemplaar van zowel de vijfde als zesde editie van het boek.

In Birdpix 6 vind je niet alleen ruim 70 foto’s, het boek bevat ook informatie over het leefgebied van de vogels. Het boek is ingedeeld in vijf leefgebieden: Kust & duin, Bos & hei, Moeras & meer, Agrarisch- & cultuurlandschap en Stad & dorp. Elk leefgebied krijgt een uitgebreide introductie waarbij soorten en gebieden aan de orde komen. Elke foto is door de fotograaf voorzien van een tip over het betreffende vogelgebied.

www.birdpix.nl/fotoboek6

Thema: Vogelfotografie

Wil jij kans maken op een exemplaar van Birdpix 6? Stuur dan je beste vogelfoto in. Ook stellen we een tweede prijs beschikbaar; in de vorm van editie 5 van het Birdpix-boek.

Inzendtermijn: 25 juni t/m 5 juli 2010

Iedere gebruiker mag één foto inzenden. Na 5 juli sluit de inzendmogelijkheid en zal de jury de inzendingen beoordelen.


Meedoen

Meedoen is eenvoudig, registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 5 juli 2010.

Met dank aan Birdpix voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie