Fotoboekwedstrijd - Thema: Verhaal

Julian 999 0
In het Viewbook Photostory jaarboek zijn alle winnende werken van de Viewbook Photostory Award opgenomen. Wil jij kans maken op dit 402-pagina’s tellende naslagwerk? Stuur ons dan je beste ‘verhalende’ foto op.

Het Viewbook Photostory 2009 jaarboek bevat werk van alle winnende deelnemers aan de eerste Viewbook Photostory Award. Het boek is verkrijgbaar via Blurb, waar je ook een preview kunt bekijken, en kost €75,95. Wij hebben een exemplaar liggen dat van jou kan worden, maar daar moet je wel wat voor doen.

Thema: 'Verhaal'

Wil jij kans maken op dit fraaie naslagwerk? Stuur dan je meest ‘verhalende’ foto op. Een omschrijving bij je foto is welkom, maar bedenk dat we vooral naar de beelden kijken. Het ‘verhaal’ moet op te maken zijn uit je foto, ook zonder toelichting.

Inspiratie opdoen? Bekijk dan de inzendingen voor de Viewbook Photostory. Hier vind je uitstekende voorbeelden van verhalende foto's.

Inzendtermijn: 22 april t/m 20 mei

Iedere gebruiker mag één foto inzenden. Na 20 mei sluit de inzendmogelijkheid en zal de jury de inzendingen beoordelen.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig, registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 20 mei 2010.

Met dank aan Viewbook voor het beschikbaar stellen van de prijs.