Fotoboekwedstrijd – Thema: Straatfotografie

Julian 1392 0
Fotoboek winnen? Een exemplaar van Martin Roemers’ Relics of the Cold War ligt hier voor je klaar. Wil je kans maken op dit indrukwekkende fotoverslag, stuur dan je beste straatfoto in. Meedoen kan t/m 30 augustus.

De Koude Oorlog is over, maar sporen zijn nog steeds te zien. Documentairefotograaf Martin Roemers reisde tien jaar lang door de landen aan beide kanten van de voormalige lijn. Voor zijn boek ‘Relics of the Cold War’ fotografeerde Roemers leegstaande bunkers, vervallen monumenten en wegroestend oorlogstuig. Wat overbleef na het vallen van de muur is de schoonheid van verval. Het ‘Disneyland’ van de koude oorlog, zoals de fotograaf het zelf noemt.


Thema: Straatfotografie

Wil jij kans maken op dit 144-pagina’s tellende boek ter waarde van 42,50 euro? Stuur dan je beste ‘straatfoto’ in. Inspiratie opdoen? In deze video zie je straatfotograaf Joel Meyerowitz aan het werk.

Inzendtermijn: 16 t/m 30 augustus 2010

Iedere gebruiker mag één foto inzenden. Na 30 augustus sluit de inzendmogelijkheid en zal de jury de inzendingen beoordelen.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig, registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 30 augustus 2010.