Fotoboekwedstrijd - Thema: Portret

Julian 1061 0
Fotoboek winnen? Doe mee aan onze fotoboekwedstrijd. Fotograaf Willem Wernsen stelt een gesigneerd exemplaar van zijn boek ‘Beautiful People’ beschikbaar als prijs. Het thema voor de wedstrijd is portret, inzenden kan tot en met 15 maart.

Update 16-03-2010: De inzendtermijn is verstreken, uploaden is niet meer mogelijk. De  jury beraad over de inzendingen. De uitslag volgt zo spoedig mogelijk.

Regelmatig geeft DIGIFOTO Pro fotoboeken weg. We vragen je daar wel wat voor te doen. Deze keer organiseren we een fotowedstrijd met het thema portret. Je krijgt tien dagen om je beste portretfoto op te sturen.

Prijs

Willem Wernsen stelt een gesigneerd exemplaar van zijn boek Beautiful People beschikbaar. Het boek bevat meer dan 125 zwart-witfoto’s van mensen in Nederland, Parijs en China. Het boek werd in 2003 gelanceerd en wordt uitgegeven door Jansz Media BV.


Inzendtermijn: 6 t/m 15 maart 2010

Iedere gebruiker mag één foto inzenden. Na 15 maart sluit de inzendmogelijkheid en zal de jury de inzendingen beoordelen.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig, registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 15 maart 2010.

Met dank aan Willem Wernsen voor het beschikbaar stellen van de prijs.