Fotoboekwedstrijd - Thema: Hot

Redactie 922 0
Thijs Heslenfeld legde het leven op het platteland van Australië vast in het boek 'Hot - Life in the Australian Outback'. Wil jij kans maken op dit 188-pagina's dikke fotoboek? Stuur dan je heetste foto in. Inzenden kan t/m 29 maart.

Update 13-04-2010: De uitslag is bekendgemaakt.

Update 1-04-2010: De inzendtermijn is verstreken, uploaden is niet meer mogelijk. De  jury buigt zich momenteel over de inzendingen. De uitslag volgt zo spoedig mogelijk.

Jurist, journalist, copywriter en fotograaf. Thijs Heslenfelds carrière ging meerdere kanten op, maar nu is hij overtuigd reisfotograaf én uitgever van zijn eigen fotoboek.

Om het boek zo compleet mogelijk te maken reisde Thijs tienduizend kilometer door de deelstaten South Australia en Norther Territory met een vierwielaangedreven bushcamper. In de DIGIFOTO Pro Special 'MasterClass' komt het werk van de fotograaf uitvoerig aan bod.

Thema: 'Hot'

Wil jij kans maken op dit 188-pagina's tellende fotoboek? Stuur dan een foto in met het thema 'Hot' (heet of hitte mogen ook). Krijgen wij het warm van je foto, dan ben jij wellicht de gelukkige winnaar van het fotoboek.

Inzendtermijn: 20 t/m 29 maart 2010

Iedere gebruiker mag één foto inzenden.
Na 29 maart sluit de inzendmogelijkheid en zal de jury de inzendingen beoordelen.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig, registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 29 maart 2010.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie