Fotoboekwedstrijd - Thema: Festivals en concerten

Raymond 426 0
Regelmatig organiseren we fotowedstrijden waarmee je fraaie fotoboeken kunt winnen. Deze keer zijn we op zoek naar de ultieme festival- of concertfoto.

Deze keer is het thema: 'Festivals en concerten'. Je kunt t/m 16 augustus je inzending opsturen. Na deze datum kiezen we een winnaar en schrijven we een nieuwe wedstrijd uit met een nieuw thema.

Wat kun je winnen?

De beste inzending belonen we met twee fraaie boeken over fotografie. Bovendien maak je met deelname aan de wedstrijd kans op publicatie in het magazine!

  • Bewuster en beter fotograferen met een dslr - 3e ed. (t.w.v €34,90)
  • Een-op-een: Photoshop CS4 - kanalen en maskers (t.w.v. €49,90)

Regels

Per deelnemer is één foto toegestaan. Uiteraard dient de foto eigen werk te zijn.

Deelname

Wil je meedoen, stuur ons dan een linkje naar de foto  via ons contactformulier (in het veld 'bericht') en zet bij het onderwerp 'boekenwedstrijd'. Vergeet je eigen e-mailadres niet in te vullen, in verband met de prijsuitreiking!

De foto als bijlage mailen  mag ook. Stuur  je inzending in jpg-formaat  naar redactie(at) digifotopro.nl (max. 400kb), samen met je naam- en adresgegevens. Zet in het onderwerpveld van de e-mail 'boekenwedstrijd'. 

18 augustus maken we de winnaar op onze website bekend.

Naar het contactformulier

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond