Fotoboekwedstrijd – Thema: Contrast

Redactie 1133 0
Na twee weken 'Tilt' als thema gooien we het nu over een andere boeg in onze wekelijkse BREDAPHOTO-wedstrijd. We maken het jullie met een nieuwe thema - Contrast - iets makkelijker. Wederom zijn er drie boeken te winnen.

Momenteel is BREDAPHOTO aan de gang. Bij het fotofestival hoort een 224-pagina’s dik boekwerk, met daarin foto's van en achtergrond over wereld­beroemde fotografen en nieuwe talenten. Tot en met 24 oktober kun je het werk in Breda op diverse buitenexposities en musea bekijken. Wil je het werk vereeuwigd in je boekenkast hebben staan, stuur dan een foto in met het thema ‘Contrast'.

Prijzen

 • 3x - Catalogus BREDAPHOTO - TILT t.w.v. €24,90

Thema: Contrast

Deze maand organiseren we elke week een fotoboekenwedstrijd. De vorige twee weken deden we dat met het thema van het festival: Tilt. Geen gemakkelijke opgave en hoewel we beide weken drie terechte winnaars konden aanwijzen, willen we jullie het nu iets makkelijker maken met het thema 'Contrast'.

Inzendtermijn: 13 t/m 19 oktober 2010

Iedere gebruiker mag één foto inzenden. Na 19 oktober sluit de inzendmogelijkheid en zal de jury de inzendingen beoordelen. Daarna beginnen we meteen met een nieuwe wedstrijd, die ook weer een week zal duren.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijden bij de fotograaf.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
 • Inzenden is mogelijk tot en met 19 oktober 2010.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie