Fotoboekwedstrijd: Emiel van Moerkerken

Julian 1369 0
We geven drie keer het boek met het werk van Emiel van Moerkerken weg. De 256-pagina's tellende hardcover bevat zo'n driehonderd afbeeldingen en heeft een waarde van 69,50 euro. Winnen? Daar moet je wel wat voor doen!

Momenteel is in het Fotomuseum Den Haag een retrospectief te zien met het werk van Emiel van Moerkerken. Ondanks zijn veelzijdige oeuvre is de Amsterdamse fotograaf (1916 - 1995) een ondergesneeuwde in de Neder­landse fotografie.

Thema: Zwart-Wit

Van surrea­lisme tot portretten en reisfotografie, het werk van Van Moerkerken is zeer divers. Er is echter een verbindende factor: alles is in zwart-wit. Dat grijpen we dan ook aan als thema voor deze fotoboekenwedstrijd. Een onderwerp geven we je niet mee, als je foto maar zwart-wit is!

Prijs

De winnaars ontvangen een exemplaar van de mono­grafie van Emiel van Moerkerken. De hardback meet 24,5 x 29,5 centimeter, telt 256 pagina's en circa 300 zwart-wit illustraties. Het boek is samengesteld door Bruno van Moerkerken en Minke Vos en bevat een voorwoord van Bruno van Moerkerken.

Inzendtermijn: 10 t/m 24 mei

Je krijgt twee weken de tijd om je beste zwart-wit foto in te zenden. Na de inzendtermijn kiest de jury drie winnende foto's uit.

Meedoen

Meedoen is eenvoudig: registreer een gratis account en klik op foto uploaden. Je krijgt hier een keuzemenu te zien met alle lopende wedstrijden. Je kan eenmalig één foto uploaden per wedstrijd. Het is niet mogelijk je inzending te wijzigen. Foto's worden opgeslagen op de server en zijn niet direct zichtbaar.

Let op: foto's voor deze fotowedstrijd mogen maximaal 920px aan de langste zijde zijn. De maximale bestandsgrootte is 500Kb. Voldoet de foto niet aan deze voorwaarden, dan zal het uploaden niet lukken!

Verkleinen doe je zo: kom je er met je eigen software niet meer uit, of heb je deze niet, gebruik dan een online-oplossing zoals fotoverkleinen.nl of gratis software, zoals easyresize.

Wedstrijdvoorwaarden

  • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
  • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
  • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
  • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
  • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op //www.digifotopro.nl. 
  • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
  • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd. 
  • Inzenden is mogelijk tot en met 24 mei 2011.

Met dank aan uitgeverij d'jonge Hond voor het beschikbaar stellen van de prijzen.