Fotoboek: From Polaroid to Impossible

Redactie 1990 0
Tweehonderd fotografische hoogtepunten van de Polaroid (Im)Possible tentoonstelling zijn gebundeld in een boek. 'From Polaroid to Impossible' is gevuld met werk van de oude Polaroid-meesters, maar ook met nieuwe 'Impossible-kunstenaars'.

'From Polaroid to Impossible' is uitgebracht ter gelegenheid van de Polaroid (Im)Possible tentoonstelling die op 17 juli van start gaat in het Oostenrijkse Westlicht Museum. In deze expositie zullen voor het eerst 4.400 directklaarfoto's van 800 verschillende fotografen te zien zijn voor een breed publiek.

Hoogtepunten

Het fotoboek, uitgegeven door Hatje Cantz, laat niet alle 4.400 beelden zien, maar zo'n twee­honderd hoogtepunten uit de tentoonstelling. De fotoselectie bestaat uit originele (oude) meesterwerken tot beelden van 'gloednieuwe' Impossible-fotografen.

Op de 192 pagina's worden foto's getoond van kunstenaars als Ansel Adams en Andy Warhol, maar er is ook plaats voor nieuwe talenten zoals Nobuyoshi Araki, Mary Ellen Mark, David Levinthal en Stefanie Schneider. Het fotoboek bevat zowel zwart-wit- als kleurenfoto's. 'From Polaroid to Impossible' is voor €39,80 te bestellen in de Impossible-webshop.afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie