Fotoagentschap Noor zoekt nieuwe leden

Redactie 3482 0
Fotoagentschap Noor roept fotografen op die zich willen aansluiten bij het agentschap in Amsterdam. Belangstellenden kunnen tot 5 augustus een selectie van maximaal vijftig foto's van verschillende verhalen insturen met daarbij een begeleidende brief.

Het Nederlandse fotoagentschap nodigt fotografen uit om te solliciteren naar een plekje binnen het agentschap. Noor zoekt naar fotografen met 'een duidelijke handtekening en visuele perfectie.'  Ook wordt er van de sollicitanten verwacht dat ze dezelfde idealen en missie hebben als Noor; bijdragen aan een groeiend begrip van de wereld.

Hoogste normen

Om in aanmerking te komen voor een plekje tussen Noor-fotografen als Nina Berman, Jan Grarup Stanley Greene, Kadir van Lohuizen en Philip Blenkinsop, moeten belangstellenden laten zien dat ze 'een verhaal kunnen identificeren en produceren volgens de hoogste normen van journalistieke en ethische integriteit.' Dit kunnen ze doen door maximaal vijftig foto's van verschillende verhalen in te sturen met een begeleidende (Engels geschreven) brief die uitleg geeft over de gekozen beelden. Aanmelden kan tot 5 augustus.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie