Fotoacademie zoekt nieuw talent met fotocompetitie

Julian 541 0
De Fotoacademie organiseert op Facebook een fotocompetitie een zoektocht naar nieuw talent. Ben jij een (potentiele) topfotograaf? Stuur dan je foto's in en maak kans op een plek in de finale. Hierin strijden vijftig fotografen om de prijzen.

Via de speciale actiepagina op Facebook kun je deelnemen aan de Fotoacademie Fotocompetitie. De dertig foto's met de meeste stemmen gaan door naar de finale, daarna kiest de vakjury nog maximaal twintig potentiƫle topfotografen, die ook een plek in de finale krijgen.

In januari worden alle finalisten bekendgemaakt. Zij krijgen een fotografieopdracht die ze in twee weken uit moeten voeren. Degene met de beste/mooiste foto volgens de jury wint de hoofdprijs. Daarnaast wint de foto met de meeste stemmen ook een prijs.

Prijzen

De winnaar van de juryprijs krijgt een publicatie in DIGIFOTO Pro en New Dawn Magazine. Daarnaast krijgt de winnaar gratis een basisopleiding aan de Fotoacademie ter waarde van 1195 euro (of datzelfde bedrag korting op de vakopleiding) of 1000 euro cash.

Win je de publieksprijs, dan sleep je een Macbook Pro in de wacht. Alle finalisten worden beloond met een Fotoacademie Powerbank (telefoonoplader) en worden geƫxposeerd op de Fotoacademie. Tot slot worden er vijftien fotoboeken onder de finalisten verloot.

Kijk voor meer informatie en deelname op de speciale actiepagina.

Update: De inschrijfperiode is afgelopen, de vijftig finalisten zijn bekendgemaakt.