Nieuw inspiratieboek Fotoacademie

Fotoacademie sinds 1985

Redactie DIGIFO... 936 0
Fotoacademie is een begrip. Dit opleidingsinstituut leidt al ruim 30 jaar mensen op tot topfotograaf door middel van vooropleidingen en volledige opleidingen. De Fotoacademie heeft nu een nieuw inspiratieboek uitgebracht, dat kosteloos te downloaden is via hun website.

Fotoacademie sinds 1985 is een inspiratieboek met interviews van (oud-)studenten, docenten en vakgenoten. Het boek telt 27 pagina's en is de vervanger voor de brochure. In het boek is dus ook alle informatie te vinden over de opleidingen en vervolgtrajecten die de Fotoacademie aanbiedt.FotoacademieLees ook: Robin de Puy nieuwe Fotograaf des Vaderlands

Fotoacademie

De Fotoacademie is al ruim 30 jaar de meest amitieuze particuliere fotografieopleiding van Nederland en heeft een indrukwekkende lijst topfotografen geleverd, waaronder Robin de Puy, die vorige week is uitgeroepen tot Fotograaf des Vaderlands. Het inspiratieboek is kosteloos te downloaden. Je hoeft enkel je emailadres achter te laten.

Wil je ook beginnen met jouw opleiding aan de fotoacademie? Maandag 19 september beginnen de eerste lessen. Je kan je nog inschrijven.

Voor meer informatie over de Fotoacademie en om het inspiratieboek te downloaden, kun je kijken op de site van de Fotoacademie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie