Fotoacademie nu ook in Leeuwarden, Zwolle en Tilburg

Redactie 1344 0
De Fotoacademie breidt haar activiteiten uit naar Leeuwarden, Zwolle en Tilburg. Met ingang van het schooljaar 2008/2009 is het mogelijk om in deze steden een basisopleiding van de Fotoacademie te volgen.

Om deze dependances in Leeuwarden, Zwolle en Tilburg te kunnen starten, heeft de academie een samenwerking geïnitieerd met drie scholingsinstituten in die steden.

Met de start van de drie nieuwe dependances heeft de Fotoacademie bewust gekozen voor een gunstige ligging in het noorden, midden en zuiden van het land. Leeuwarden, Zwolle en Tilburg bieden volop kansen om de groei van de Fotoacademie verder vorm te geven. Na de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Groningen zijn de dependances drie nieuwe locaties om een basisopleiding fotografie te volgen.

Prijsverlaging
Om de drie nieuwe dependances in Leeuwarden, Zwolle en Tilburg een goede start te geven, heeft de Fotoacademie het cursusgeld van de basisopleiding verlaagd tot € 975,-. Dit cursusgeld geldt met ingang van het schooljaar 2008/2009 en geldt zowel op de drie nieuwe locaties in Leeuwarden, Zwolle en Tilburg als de drie vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Groningen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie