Fotoacademie Eindhoven toont expositie Corb!no op open dag

daniellevangorkom 4078 0
Het werk van Corb!no zal tijdens de open dag van de Fotoacademie in Eindhoven te zien zijn. Zijn werk hangt van 17 november tot en met 17 december in de fotogalerie van de Fotoacademie. Toegang is gratis.

Maarten Corbijn, oftewel Corb!no, is voornamelijk bekend om zijn indrukwekkende portretten van bekende Nederlanders. Met zijn interessante manier van fotograferen legt hij de geportretteerden op een bijzondere wijze vast. Dankzij dit talent is hij in Nederland momenteel een veel gevraagd portretfotograaf. Naast foto's maakt Corb!no ook korte films en schrijft hij voor HP/De Tijd.

Corbino
Foto © Maarten Corbijn / Fotoacademie Eindhoven

Expositie

Van 17 november tot en met 17 december kun je het werk van Corb!no bewonderen in de fotogalerie van de Fotoacademie in Eindhoven. Toegang is gratis. De Fotoacademie is van maandag tot en met donderdag en op zaterdag geopend vanaf tien uur tot vier uur.

Corbino
Foto © Maarten Corbijn / Fotoacademie Eindhoven

Open dag

De open dag van de Fotoacademie in Eindhoven vindt plaats op zaterdag 19 november. Tijdens deze dag kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Daarnaast kun je vragen stellen over onder andere de opleidingen van de Fotoacademie. Ook zal de expositie dan te zien zijn.

Corbin
Foto © Maarten Corbijn / Fotoacademie Eindhoven

Evenement
afbeelding van daniellevangorkom

Daniëlle van Gorkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Daniëlle