Foto Konijnenberg klaar voor 2011

Redactie 1196 0
De ervaren foto- en videospecialist heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkeld en blijft in beweging. Zo lanceerde de marktleider recentelijk een geheel vernieuwde website en stak zij online de grens over naar Duitsland.

Advertorial

“Wij genieten een goede, solide naamsbekendheid en zijn bevoorrecht met een trouwe klantenkring. Om deze groep te blijven bedienen, uit te breiden maar vooral te verrassen dienen we in ontwikkeling te blijven”, aldus algemeen directeur Remco Konijnenberg. “We staan bekend als specialist met exclusieve producten, een uitgebreid assortiment en scherpe prijzen. Voorop staat service en kwaliteit.” Een belangrijk resultaat hiervan is het Klantcontactcentrum van Foto Konijnenberg: de grootste in de branche. Hier wordt alle productinformatie gegeven, levertijden bewaakt en eerste serviceaanvragen behandeld. Foto Konijnenberg investeerde afgelopen jaren in kwaliteit en dat is te merken. Niet alleen in de deskundigheid van de verkoopadviseurs maar ook in het Garantieplan. Alle artikelen in het assortiment worden geleverd met standaard 2 jaar garantie.


Nieuwe webshop

De nieuwe webshop was een belangrijke investering voor de toekomst. Deze is voorzien van een compleet vernieuwde zoekmachine en overzichtelijke productfilters. Daarnaast worden alle denkbare vragen beantwoord in het onderdeel klantenservice. De site is helemaal klaar voor de toekomst met onder andere uitbreiding van de Foto Gallery en ruimte voor het plaatsen van reacties en productreviews.

Foto Konijnenberg zal ook in 2011 haar klanten blijven verrassen met een goed assortiment, scherpe prijzen, een volle evenementenkalender en uitstekende service.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie