Foto Konijnenberg breidt uit

Raymond 2453 0
Foto Konijnenberg neemt per 1 april alle verkoopactiviteiten van het Haagse Foto Minderman & Pisa over. Laatstgenoemde wordt de tweede vestiging van de bekende fotowinkel in Nederland.

Foto Konijnenberg heeft al vestigingen in Den Ham (Nederland) en in Turnhout (Belgiƫ). Minderman & Pisa zit aan de Juliana van Stolberglaan 177 te Den Haag en wordt met de overname de officiƫle tweede Nederlandse vestiging van Foto Konijnenberg.

Volgens eigenaren Remco en Henk Konijnenberg is de uitbreiding onderdeel van de groeistrategie. "Met de extra winkel in Den Haag kunnen wij een grote groep klanten uit het westen beter bedienen."

De verkoopadviseurs van Foto Minderman & Pisa zullen onder de nieuwe werkgever in het filiaal werkzaam blijven. In de komende periode zal de winkel aangepast worden aan de Foto Konijnenberg huisstijl.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond