Foto-expositie 'Nordic Visions'

EleniHoefsloot 1572 0
Nordic Vision organiseert op 20 en 21 april 2013 een foto-expositie tijdens de Scandinaviëmarkt bij Museum Schokland in de Noordoostpolder. In de expositie zijn twintig foto's te zien van fotografen die in het afgelopen jaar met de organisatie mee op reis zijn geweest naar Scandinavië.

Nordic Vision vroeg de fotografen een beeld aan te leveren dat het gevoel van een week in Scandinavië weergeeft. De twintig beste foto's zijn geselecteerd en worden op afdrukken van 50 x 50 cm weergegeven op de expositie.

Fotografiereizen

Nordic Vision is een organisatie gericht op fotoreizen naar onder andere IJsland, Noorwegen en Schotland. De reizen zijn bedoeld voor enthousiaste amateurfotografen die onder leiding van een professionele fotograaf foto's maken met de thema's 'verbeelden' en 'anders kijken'. Ook gaat de fotograaf in op de techniek van het fotograferen en de presentatie van het resultaat, bijvoorbeeld printen of het maken van een audiovisuele presentatie.


Foto: Theo van de Vijver

Scandinaviëmarkt

De Scandinaviëmarkt vindt eenmaal per jaar plaats en wordt georganiseerd door Museum Schokland. Volgens de organisatie is de markt een goed startpunt voor een vakantie naar het noorden. Verschillende organisaties staan op de markt met een groot aanbod in reizen en emigratiemogelijkheden. Het programma is hier te vinden.

Routebeschrijving

Museum Schokland bevindt zich tussen de dorpen Ens en Nagele in de Noordoostpolder. Een routebeschrijving vind je hier.

afbeelding van EleniHoefsloot

Eleni Hoefsloot | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Eleni