Foto-app voor rijke kinderen: € 1000 per maand

Foto-app voor rijke kinderen: € 1000 per maand!

Jasper van Bladel 1330 0
Als je smartphone-foto’s online wilt delen zijn er tientallen mogelijkheden om dat te doen. Als rijk kind van rijke ouders is het natuurlijk not done om je tussen het gepeupel te begeven op Instagram en Facebook. Voor die doelgroep is er nu de app Rich Kids: een foto-app die € 1000 per maand kost.

Of het nu een serieus alternatief is of niet, het schuurt natuurlijk vrij dicht tegen satire aan. Een foto-app die omwille van de exclusiviteit het waanzinnige bedrag van € 1000 euro per maand kost, dat kan toch bijna niet echt zijn. Aan de andere kant zie je op Instagram wel vaker rijke kinderen hun exorbitante levensstijl tentoonspreiden. Je weet wel, van die foto’s waarop ze met achttien Rolex-horloges om hun arm poseren bovenop de bladgouden motorkap van een Bentley-cabriolet terwijl er tien wulpse blonde dames in zwemtenue omheen dartelen.

Arme kinderen

Voor die doelgroep is er nu dus de foto-app Rich Kids. Wij mogen dan schrikken van de prijs, maar de rijke kinderen schudden dit bedrag natuurlijk gewoon uit hun met massief zilveren studs bezette mouw. Of het nu satire is of niet, de app heeft al een aantal gebruikers. CEO Juraj Ivan zegt overigens dat 33 procent van de gigantische maandprijs naar onderwijs voor arme kinderen gaat. 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper