For the love of peanut butter

For The Love Of Peanut Butter

Redactie DIGIFO... 1180 1
Greg Murray is bezig met een fotoserie waarvoor hij honden laat genieten van een likje pindakaas. Door de pindakaas beginnen de honden enorm te kwijlen en trekken gekke bekken terwijl ze de pindakaas proberen op te eten.

Dit project is ooit begonnen toen hij zijn eigen hond Bailey al kwijlend op de foto wilde zetten. Hij kwam erachter dat pindakaas de beste manier was om Bailey te laten kwijlen kwam zo op het idee van deze fotoserie. Een paar maanden na het maken van de eerste pindakaasfoto overleed Bailey en Murray besloot zijn project verder uit te werken.

Asielhonden

Murray heeft tot nu toe wel 90 honden gefotografeerd en nog 20 fotoshoots in de planning staan. De meeste honden komen, net als Bailey uit het asiel. Murray heeft een voorliefde voor asielhonden en hoopt dat meer mensen door deze fotoserie het asiel overwegen als ze een hond willen nemen.For The Love Of Peanut Butter BaileyBailey, de hond van Greg Murray waar het allemaal mee begon.
For The Love Of Peanut ButterFor The Love Of Peanut ButterFor The Love Of Peanut ButterFor The Love Of Peanut ButterFor The Love Of Peanut ButterFor The Love Of Peanut ButterFor The Love Of Peanut Butter

Kickstarter

Murray heeft een Kickstarter opgezet om van dit project een fotoboek te maken en deze uit te brengen. De Kickstarter-campagne heeft zijn doel al ruim bereikt, maar door alsnog een bijdrage te leveren kan je jezelf van een boek verzekeren.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Davidov34

Haha, wat schattig :)