Foolography's Unleashed Bluetooth DSLR-controller

Foolography's Unleashed Bluetooth DSLR-controller

Nadja Geskus 1543 1
Op Photokina toont het Duitse bedrijf Foolography hun nieuwe product wat via Kickstarter is gelanceerd. Het betreft een prototype van de Unleashed smartphone DSLR afstandsbediening.

Unleashed Bluetooth DSLR-controller

Via Kickstarter heeft Foolography een nieuwe campagne gelanceerd voor het nieuwste product: de Unleashed smartphone Bluetooth DSLR-controller. Op Photokina was een prototype te zien. Het is een kleine Bluetooth-module, die je via USB en HDMI-poorten op je DSLR kunt aansluiten. Via de app kun je vervolgens camerainstellingen veranderen, foto’s maken, video’s opnemen of een time-lapse maken. Via de GPS van je smartphone kun je ook informatie over de locatie toevoegen.

Doordat de Unleashed Bluetooth DSLR-controller maar minimal vermogen gebruikt van je camera, hoef je hem niet op te laden. Hij is altijd klaar om te gebruiken en maakt automatisch verbinding met je smartphone. Doordat de Unleashed Bluetooth DSLR-controller erg klein is, kun je hem makkelijk meenemen. Ook kan de flitsschoen vrij worden gehouden op de camera.

Foolography's Unleashed Bluetooth DSLR-controller

Informatie

Inmiddels heeft Foolography al genoeg donaties binnen gehaald op Kickstarter om hun campagne te voltooien, maar je kunt nog steeds een donatie doen om de Unleashed Bluetooth DSLR-controller te bemachtigen. De verwachting is dat hij voor juni 2017 wordt verzonden.

Foolography's Unleashed Bluetooth DSLR-controller

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja

afbeelding van Jaap K

A kickstarter steunen die Foolography heet? Lijkt een beetje alsof je voor de gek gehouden wordt..... als het product inderdaad kan worden ontwikkeld (via HDMI de camera aansturen?) dan is het wel een zeer interessant gadget!