Fonds Slachtofferhulp roept op tot inzenden

Julian 431 0
Jaarlijks wordt één op de vier Nederlanders slachtoffer van een misdrijf, ongeval of ramp. Fonds Slachtofferhulp organiseert elk jaar een fotowedstrijd om mensen bewust te maken hoe het is om slachtoffer te zijn. Inzenden kan tot 31 oktober.

In onderstaande video blikken juryleden en fotografen Patricia Steur en Vincent Mentzel terug op de inzendingen van de afgelopen jaren. Ze roepen professionele fotografen en fotografen in opleiding op deel te nemen aan de lustrumeditie van de Fonds Slachtofferhulp Canon Fotowedstrijd.

N.b: inzenden kan tot en met 31 oktober, in tegenstelling tot de genoemde deadline van 30 september in de video.

Prijzen

De vakfotografen strijden om een eerste prijs bestaande uit Canon-apparatuur naar keuze ter waarde van 2500 euro en een tweede prijs van 1500 euro aan apparatuur. Studenten kunnen Canon-apparatuur ter waarde van 1000 euro winnen en de mogelijkheid een dag mee te lopen met één van de topfotografen van de Telegraaf, plus het fotografen van een reportage in diezelfde krant.

Meedoen

Een briefing, reglement en inschrijfformulier is te vinden op de website van de organisatie. De inzending sluit op 31 oktober 2010, het thema luidt dit jaar: Hulp helpt!