FoMu veilt foto's voor Music for Life

Redactie 713 0
Het Fotomuseum in Antwerpen gaat binnenkort tien portretten van Jimmy Kets veilen. Hij maakte deze van Belgische artiesten, die op hun beurt een dag in hun leven vastlegden. De opbrengt komt ten goede van Music for Life, voor aidswezen.

Het Antwerpse Fotomuseum heeft maar één doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor weeskinderen van wie de ouders overleden zijn aan aids. Hiervoor hebben zij tien Belgische topartiesten gecombineerd met één topfotograaf: Jimmy Kets. Het resultaat is tien unieke, gesigneerde edities en één tentoonstelling in het FoMu.

Music for Life

De tien Belgische artiesten, waaronder Daan, Selah Sue, Gabriël Rios, Das Pop en Amatorski, maakten zelf foto's van een speciale dag. Dat kon een optreden zijn, een cd-opname of bijvoorbeeld een toernee. Jimmy portretteerde deze artiesten vervolgens en de edities met zowel de foto's van de artiesten als het portret van Jimmy worden binnenkort geveild. Elke unieke editie is gesigneerd door de muzikant en de fotograaf. Alle foto's worden van 17 december tot 16 januari tentoongesteld en daarna ten voordele van Music for Life geveild.

Foto © Jimmy Kets - Gabriël Rios

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie