Stocksale in FOMU Antwerpen

FOMU Antwerpen organiseert stocksale

Fabienne Keijzer 1102 0
De museumshop van het Fotomuseum in Antwerpen, het FOMU, ruimt op. Van 9 tot en met 18 december 2016 kun je er terecht voor de mooiste fotoboeken, tentoonstellingscatalogi en nog veel meer voor scherpe prijzen. Ideaal als je nog op zoek bent naar een origineel kerstcadeau.

Stocksale FOMU Antwerpen

Het Fotomuseum in Antwerpen (FOMU) organiseert van 9 tot en met 18 december 2016 een stocksale waarbij de voorraad van de museumshop voor scherpe prijzen wordt aangeboden. Zo kun je er terecht voor scherp geprijsde fotoboeken, tentoonstellingscatalogi, monografie├źn en naslagwerken. Maar ook voor fotomagazines, posters en verschillende gadgets. Dus ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? En heb je zin in een stedentripje naar Antwerpen? Dan is het zeker een aanrader.
FOMU shop antwerpen

Lopende tentoonstellingen

En als je dan toch in het museum bent kun je een bezoek brengen aan de lopende tentoonstellingen van Saul Leiter - Retrospective, Selleslags pakt uit en Braakland. Het museum is doorlopend geopend van 9:00 tot 18:00 uur (maandag gesloten). De stocksale is gratis te bezoeken en een museumticket kost 8 euro of 6 euro voor het gereduceerde tarief, tot 26 jaar betaal je 3 euro en tot 18 jaar is het gratis. Kijk voor meer informatie op de website van FOMU Antwerpen.

Lees ook: Fotomuseum Antwerpen viert vijftigste verjaardag

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne