Foka introduceert 21 mei de Fuij FINEPIX X100

Redactie 1108 0
Eindelijk is het zo ver! De Fuji FINEPIX X100 wordt 21 mei uitgeleverd in Nederland. We hebben lang moeten wachten, maar ons geduld wordt beloond met een prachtige retro look camera met de laatste digitale beeldtechnieken.

Advertorial

Als fotografie en beeldkwaliteit je passies zijn, dan laat deze camera je hart sneller kloppen. Het is niet voor niets dat TIPA juist deze Fuji camera heeft verkozen tot 'Best Premium Camera' van 2011. Samen met Fujifilm houdt Foka de exclusieve introductie van de Fuji Finepix X100 in Nederland op 21 mei 2011 in de Superstore in Rotterdam. Hier zullen de specialisten van Fujifilm aanwezig zijn om alles van en over deze bijzondere camera te demonstreren. Op deze dag kun je ook zelf de Fuji Finepix X100 uitproberen tijdens een door Foka georganiseerde photoshoot met een professioneel fotomodel.


Kassakortingen

Hoewel de camera nog niet leverbaar is, heb je op deze bijzondere dag wel de gelegenheid om de gelimiteerde First Edition bij Foka te reserveren. Deze gelimiteerde oplage is voorzien van een afwijkend serienummer en wordt geleverd in een speciale kit, compleet met bijpassend retro lederen tas en EF-20 TTL systeemflitser. Dit alles verpakt in een luxe houten koffer.

Als klap op de vuurpijl krijg je alleen op deze dag en exclusief in onze Superstore extra kassakortingen op de toch al lage Fokaprijzen over het overige assortiment Fuji Finepix digitale camera’s.


Digiscoping

Dat is niet alles, op zaterdag 21 mei is het ook verrekijker- en digiscoopdag bij Foka Superstore. Altijd al eens een supertelefoto willen maken maar lukt dit niet met bestaande lenzen? Probeer dan eens digiscoping! Door een verrekijker te combineren met een fotocamera is het mogelijk om extreme afstanden te overbruggen en details over lange afstanden haarscherp vast te leggen en te bewaren.

Informatie

Voor meer informatie over de FINEPIX X100 camera kun je de speciale Engelse website bezoeken. Bekijk ook de X100 promotional video op de X100 Gallery page. Laat je verrassen door echte digitale innovaties die de waarde van de productgroep structureel doen stijgen!

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie