Foka Friends Card nu gratis

Foka Friends Card nu gratis

Mark Moed 2133 1
Fotowinkel Foka in Rotterdam geeft haar klanten voordeel en extra's door middel van de Foka Friends Card. Het voordeel geldt voor een aantal artikelen in diverse productgroepen. Een voorbeeld van de extra's is de mogelijkheid om de beeldsensor van de camera gratis te laten reinigen.

Advertorial

Vrienden hebben wat voor elkaar over. Met dit thema biedt Foka in de vorm van de Foka Friends Card een speciale service aan haar klanten. De Foka Friends Card is een klantenkaart waarmee je voordeel op honderden artikelen in Foka's Superstore in Rotterdam krijgt.

Korting

De kortingen zijn niet beperkt tot fotoapparatuur, maar te vinden binnen het gehele assortiment van Foka in zowel de Superstore als de webshop: dus naast camera's en tassen, ook de televisies, statieven, kijkers, (flits)verlichting, audio, hard- en software en honderden accessoires. De vrienden van Foka ontvangen ook regelmatig e-mails met online aanbiedingen.

Stof op de sensor

Foka biedt de bijzondere service om de beeldsensor van elke spiegelreflex of systeemcamera op afspraak te laten reinigen op de serviceafdeling van de Superstore in Rotterdam. Stof en vuil kan elke camera met verwisselbaar objectief binnendringen en op de sensor terecht komen. Het kan een foto behoorlijk verknoeien. Geregeld je sensor professioneel laten reinigen is een must voor elke fotograaf.

Gratis

Houders van de Foka Friends Card genieten het recht om de sensor van de camera 2x te gratis te laten reinigen, een voordeel ter waarde van totaal € 79,90.

Extra voordeel

Voor abonnees van de Foka Nieuwsbrief is er nu een extra voordeel: de Foka Friends Card kan nu gratis aangevraagd worden. Een extra voordeel van 10 euro. Schrijf je eerst in voor de nieuwsbrief en vraag daarna de Foka Friends Card aan.

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark

afbeelding van H.Budding

vrienden kaart