Foam zoekt toptalent voor Foam Lab 2011

Julian 1131 0
Foam Lab heeft per februari 2011 ruimte voor acht aanstormende talenten tussen de 21 en 26 jaar die aantoonbare affiniteit hebben met fotografie, concept­ontwikkeling en vormgeving.

Foam biedt beginnende talenten die een carrière in de cultuur ambiëren een training en werkervaringsprogramma.  Als Foam Lab deelnemer ben je een jaar lang onderdeel van een  multidisciplinair team waarmee je evenementen voor leeftijdgenoten in Foam organiseert. Daarnaast volg je masterclasses van professionals uit het werkveld en krijg je de kans een uitgebreid netwerk op te bouwen, aldus de organisatie.

Voorwaarden

Per februari 2011 is er plaats voor acht deelnemers. Naast affiniteit met fotografie, concept­ontwikkeling en vormgeving vraagt Foam aantoonbare ervaring in minstens één van de volgende disciplines: 

  • Evenementcoördinatie 
  • Sponsoring en fondswerving 
  • Technische productie
  • Nieuwe media / film 
  • Marketing en communicatie

Om kans te maken op een plaats ben jij:

  • Tussen de 21 en 26 jaar
  • Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving
  • Van februari t/m december 2011 minimaal 2 dagen per week  beschikbaar

Vaste werkdagen

Foam Lab 2011 (februari t/m december 2011) heeft vaste werkdagen, woensdag en donderdag van 9.00 - 17.30 uur. Het is mogelijk dat activiteiten op een andere dag dan woensdag of donderdag plaatsvinden. Het wordt verwacht dat Foam Lab deelnemers aanwezig zijn en deelnemen aan alle georganiseerde evenementen. Foam Lab is een werkervaringstraject waarvoor je geen financiële vergoeding ontvangt.

Introductieweekend

Op zaterdag 12 en zondag 13 februari 2011 start Foam Lab met een introductieweekend. Tijdens dit weekend leert het nieuwe Foam Lab elkaar op een bijzondere manier kennen.

Meedoen?

Presenteer jezelf voor 17 december 2010 door middel van een korte motivatiebrief en CV aan Renske de Groot (renske@foam.nl). Geef in het onderwerp van je e-mail voor welke discipline je solliciteert. Geef in je motivatiebrief aan waarom jij de ideale kandidaat bent voor Foam Lab 2011. Wat is jouw unieke bijdrage aan Foam Lab? Waarom is dit voor jou een opstap voor een carrière in de kunst- en cultuursector?

Interviews worden gehouden op 12 en 13 januari 2011.