Foam komt naar Museumplein Amsterdam

Redactie 1503 0
Foam opent 12 mei haar deuren in de Gabriel Metsustraat nabij het Museumplein in Amsterdam. De 'Foam Pop-In' is een tijdelijke locatie waar nieuw werk van fotografen en nieuw talent te zien is. Ook is er een boekwinkel en worden er evenementen georganiseerd.

Foam Pop-In is te vinden in het voormalige bankgebouw van Fortis. Op deze locatie zal onder andere werk te zien zijn van Daniëlle van Ark, Kim Boske, Marnix Goossens, Elza Jo en Jaap Scheeren. Zij exposeren ook in de Inhouse-galerie Foam Editions. Daarnaast biedt Foam Pop-In ook een selectie van gesigneerde prints.

Evenementen en boekwinkel

De exposerende fotografen organiseren iedere vrijdag om 19:00 uur evenementen, lezingen en presentaties. Maar ook aan liefhebbers van fotografieboeken en ander inspirerend werk is gedacht, in de Foam Pop-In boekenwinkel kan je terecht voor verscheidene magazines en boeken.


Openingstijden

Belangrijk om te weten is dat je Foam Pop-In alleen van donderdag tot en met zondag kan bezoeken en dat de locatie maar zo'n zes maanden open is. Wat wel een voordeel is aan dit tijdelijke concept, is dat de entree gratis is. Dit in tegenstelling tot het Foam aan de Keizersgracht.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie