Foam geeft website complete make-over

Redactie 601 0
De website van Foam_Fotografiemuseum Amsterdam gaat volledig op de schop. De 'oude' website was statisch en kenmerkte zich door de voorspelbare opbouw met zwarte letters op een witte achtergrond. Daar gaat de komende tijd verandering in komen.

Zo zijn de kleine foto's die de voorpagina sierde, al vervangen worden door een groot mozaïek van foto's. In plaats van een saaie binnenkomer, zorgen de gekleurde vakken nu voor een interactief effect. Foam beschrijft de beta-versie van hun site als: 'Een nieuw domein. Een nieuw digitaal begin.'

Nieuwe website

De websitebouwers van Foam hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om een 'online plekje' te creëren die hun groeiende ambitie reflecteert, zo staat op de nieuwe site te lezen. Hoewel het museum aan zowel gevestigd als opkomend talent plek biedt, moet de website volgens de organisatie meer gaan bieden. Naar eigen zeggen vormt de Foam-website straks niet alleen een bestemming, maar ook een vertrekpunt, een kans om te leren en ideeën te delen.

Feedback of kritiek?

Momenteel is de site nog in aanbouw. Omdat deze dienst doet als testomgeving, ziet Foam graag feedback en suggesties langskomen, welke gemaild mogen worden naar jonathan@foam.org.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie