Foam Editions Collecting Photography

Redactie 516 0
Op 26 november start bij Foam een reeks bijeenkomsten over fotografie verzamelen. In zes avonden wordt de geschiedenis, de praktijk en de kunst van het verzamelen van fotografie behandeld. Twaalf nationale en internationale experts delen hun visie, passie en ervaring met de deelnemers.

De sessies waaraan o.a. Rineke Dijkstra, Willem van Zoetendaal, Bill Hunt (USA) en Jocelyn Philips (UK) deelnemen, worden gemodereerd door Kai van Hasselt verzamelaar en zelfstandig consultant. Voor de bijeenkomsten is een speciaal pakket samengesteld, bestaande uit een bijzondere publicatie en o.a. 10% korting op een print uit de Foam Editions collectie en een abonnement op Foam Magazine.

Kosten en inschrijven
De kosten voor de zes bijeenkomsten bedragen € 575,-. Dit is inclusief het pakket met extra’s, zes volledig verzorgde avonden en een excursie naar het restauratieatelier van het Rijksmuseum. Het aantal plaatsen is beperkt. Voor aanmeldingen of informatie kan je contact opnemen met Jacob Garvelink via 020 5516500 of jacob@foam.nl. De inschrijving is reeds gestart.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie