Flinke kortingen op Mamiya RZ-systeem, op is op

Julian 3058 1
Mamiya Webshop, de Nederlandse leverancier van Mamiya-producten, doet een flink aantal producten in de uitverkoop. Met name voor het RZ-systeem zijn er flinke aanbiedingen. Een mooi moment om je Mamiya-collectie uit te breiden.

Veel van de producten die sterk in prijs zijn verlaagd worden mogelijk niet meer nieuw gemaakt. Volgens Peter de Boer van Mamiya Webshop is het in veel gevallen niet meer mogelijk om nieuwe producten te bestellen bij Mamiya. Alle aanbieding in de webshop zijn overigens nieuw in doos, maar het gaat om de huidige voorraad.

De aanbiedingen bestaan uit een flinke waslijst producten. Met name voor het Mamiya RZ-systeem zijn er fikse kortingen. Zo kun je een Mamiya RZ67 180mm f/4.5 L Short Barrel op de kop tikken voor 275 euro (adviesprijs 1090 euro).

Ook is er een complete Mamiya RZ67 Pro II D cameraset met 110mm f/2.8 te koop voor 1995 euro (afgeprijsd van 2650 euro). De RZ67 75mm f/4.5 Shift kost nu 975 euro in plaats van 2275 euro. Alle prijzen zijn exclusief btw en gelden zolang de voorraad strekt.

Mamiya RZ67 aanbiedingen
Een greep uit de aanbiedingen, klik op de afbeelding voor meer

afbeelding van Legasse

Helaas hebben ze de prijs van de RZ alweer een pak verhoogt...