Flinke Canon-cashbacks tot en met 20 juli

Julian 1804 0
Canon organiseert onder de naam 'Your Perfect Summer' een actie met kortingen die oplopen tot 235 euro cashback, 275 euro Canon-tegoed of een compleet workshoppakket.

Jaarlijks organiseert Canon een cashbackactie, waarbij je geld terug krijgt na aanschaf van bepaalde producten. Ook dit jaar heeft Canon weer een actie opgezet, maar dit keer kun je kiezen: een deel van het aankoopbedrag terug (cashback), een iets hoger bedrag, te besteden aan Canon-apparatuur bij de winkel waar je het eerste product kocht, of een compleet workshoppaket op locatie.

Deelnemende producten

In totaal doen er 36 producten mee aan de actie. De hoge cashbackbedragen zijn te verdienen bij aanschaf van diverse objectieven. Heb je de EF 24-70mm f/2.8L USM II of EF 70-200mm f/2.8L USM II op je verlanglijstje staan, dan is het nu een goed moment om de knoop door te hakken. Je krijgt 235 euro cashback, 275 euro Canon-tegoed, of een uitgebreid workshoppakket bij aanschaf van deze objectieven.

Canon Perfect Summer
Een overzicht van de deelnemende camera's en objectieven. Kies je eigen korting: cashback, Canon-tegoed of een workshop.

Meer informatie

De actie loopt van 15 mei t/m 20 juli 2014. Kijk voor alle informatie, voorwaarden en deelnemende producten op de speciale website: www.canon.nl/perfectsummer