Flash Porter: back-up op locatie

Flash Porter: een back-up op locatie

Fabienne Keijzer 1814 0
Het is soms een heel gedoe om je foto’s snel en veilig op te slaan als je op locatie werkt. Vooral als je geen laptop bij de hand hebt. Dat is precies waar Flash Porter om de hoek komt kijken, een krachtige, draagbare back-up.

Flash Porter 

De Flash Porter is een simpele, compacte back-up voor fotografen die iets weg heeft van een Gameboy. Het handige apparaat is enorm gebruiksvriendelijk en ondersteunt verschillende aansluitingen voor fotoapparatuur. De Flash Porter begint bij een verbinding meteen met het maken van een back-up. Hij is snel en draagbaar, en daarom dus uitermate geschikt voor gebruik op locatie.

Flash Porter

HDD en SSD 

De Flash Porter is compatibel met verschillende soorten verbindingen. Er zijn slots voor CF, SD en MicroSD kaarten, evenals een USB-poort. Zo kun je er je iPhone op aansluiten, er een SD-kaart uit je GoPro in stoppen en de CF- of SD-kaart uit je DSLR gebruiken voor een snelle backup. De device kan RAW bestanden van alle grote merken lezen en biedt verscheidene opslag opties. De Flash Porter is verkrijgbaar in 500GB, 1TB en 2TB in HDD en er zijn SSD opties.

 

Kickstarter 

De Flash Porter heeft zijn doel op Kickstarter al ruimschoots behaald, maar je kunt nog steeds doneren. Daarmee kun je hoge kortingen scoren op het apparaatje. De retail prijs van de Flash Porter bedraagt 300 dollar voor de goedkoopste 500GB HDD. De duurste versie is de SDD van 2TB, deze kost 1.400 dollar. Kijk voor meer informatie over de Flash Porter op Kickstarter. De campagne loopt volgende week af.
Flash Porter

Lees ook: Ongekend snelle CFexpress geheugenkaarten in ontwikkeling

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne