Fischer Price

Redactie 465 0
Een snijdende wind. Ik hoor het de weervrouw nog zeggen. Ze heeft niets te weinig gezegd, maar ik bijt mijn tanden op elkaar voor een ouderwets robbertje vechten. Als mannetjesleeuwen komen we elkaar weer tegen.

Allemaal gerommel aan de zijlijn, want kenners weten natuurlijk wat ze kopen. Juist, een toestel van het bedrijf dat slim het Kodak-moment heeft gestolen, omdat jij dat kan. Jouw toestel, mijn toestel en de wereld staat stil.

Vol minachting voor de tegenspeler wordt aangelegd. Bomen, villa's, watervallen en springende gelegenheidsmodellen worden op de korrel genomen. Klik-klik. Mijn kanon buldert en ratelt. Die doortekening in de schaduwen van stenen bij de waterval. Daar, dat zal je leren. De contrasten in stilgezette bewegingen tegen een helblauwe lucht. Tatatada.

"Jouw toestel, mijn toestel en de wereld staat stil."

Als de rook is verdwenen, wordt de omvang van de schade pas goed duidelijk. Ik voel de snijdende wind goed als ik naar de resultaten van de tegenstander kijk. Ik knars mijn tanden over elkaar en trek mijn kraag omhoog. Als aangeschoten wild verlaat ik het strijdtoneel. "'Til we meet again, my friend."

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie