Firmware-updates voor Fujifilm X-T1, X100T, S1 en vier objectieven

Julian 1489 1
Fujifilm voegt een aantal verbeteringen toe aan de Fujiilm X-T1, X100T en S1 met behulp van een firmware-update. Ook krijgen vier XF-objectieven een update, die moet zorgen voor betere OIS-beeldstabilisatie.

Eind 2014 bracht Fujifilm een grote firmware-update uit voor de X-T1 en de 'Graphite Silver'-editie van deze camera. Nu is firmwareversie 3.10 beschikbaar. De update bevat een aantal kleine verbeteringen op gebied van flitsen, wifi en de usb-verbinding.

Fujifilm X-T1

Ook stelt Fujifilm de eerste firmware-update beschikbaar voor de X100T. Versie 1.10 verbetert de focus peaking, flitsfunctionaliteit en de weergave van de elektronische zoeker bij gebruik van de Electronic Rangefinder-stand in combinatie met de Digital Image Split-functie.

De derde camera die een firmware-update krijgt is de Fujifilm S1. Deze compactcamera met 50x optische zoom moet na de update scherpere foto's leveren bij gebruik van de continu-opname-stand.

Betere OIS-beeldstabilisatie

Ook voor de Fujifilm XF18-55, XF18-135mm, XF10-24mm en XF55-200mm zijn er firmware-updates. Al deze objectieven zijn voorzien van OIS, na de updates moet de beeldstabilisatie beter werken.

Een overzicht met alle verbeteringen en een link naar de firmware-updates vind je op de website van Fujifilm Europa.

afbeelding van Koning

Hahaha 1 April!