Nieuwe opties en verbeterde prestaties

Firmware-updates Olympus en fotowedstrijd met Profoto

Redactie DIGIFO... 758 0
Olympus heeft een aantal belangrijke firmware-updates aangekondigd waarmee een aantal camera's en objectieven nieuwe functies krijgen en de prestaties van de camera's en objectieven verder verbeteren. De updates zijn gratis te downloaden via de website van Olympus.

Olympus heeft firmware-updates beschikbaar gesteld voor de OM-D E-M1 Mark II, de OM-D E-M5 Mark II en de PEN-F camera's en de 12-100mm f/4 en 300mm f/4 objectieven. De belangrijkste nieuwe functie van de update is de mogelijkheid om de nieuwe Profoto Air Remote TTL-O te gebruiken zodat gebruikers het licht geheel naar wens kunnen vervormen met de AirTTL-flitsers van dit merk.

Verder zorgt de update voor AF Target Spot Metering in de OM-D E-M5 Mark II, een minimale sluitertijd bij gebruik van de Auto ISO in de PEN-F en de mogelijkheid om de Focus Stacking- en High Res-modi te gebruiken met flitsers die niet door Olympus gemaakt zijn. De firmware-updates voor de objectieven moeten zorgen voor betere beeldstabilisatie en stillere opnames als deze actief is.Lees ook: Olympus en Profoto kondigen Air-Remote TTL-O aan

Fotowedstrijd Olympus en Profoto

Om de samenwerking tussen Olympus en Profoto te vieren hebben de twee bedrijven samen een fotowedstrijd opgezet, waarbij gekeken wordt naar foto's gemaakt in perfect licht. Deelnemen kan tot en met 22 mei en de winnaars gaan met mooie Olympus- en Profoto-prijzen naar huis.

Kijk voor meer informatie over de fotowedstrijd op deze website.
Kijk voor meer informatie over de firmware-updates en om deze te downloaden op deze pagina van Olympus.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie