Firmware-update voor Samsung NX10 en NX100

Julian 1044 0
Samsung heeft nieuwe firmwareversies uitgebracht voor de NX10 en NX100. De updates moeten zorgen voor betere autofocus tijdens het filmen en fotograferen. Ook is er verbeterde ondersteuning voor i-Function-objectieven.

Firmware 1.30 voor de NX10 en versie 1.10 voor de NX100 bieden dezelfde verbeteringen. De autofocus zal bij weinig contrast en matig licht betere prestaties laten zien, belooft de fabrikant. De firmware veranderd de standaard scherpstelmodus tijdens het filmen naar continue-autofocus.

Na de update kun je ook vanuit de Scene Mode gebruik maken van de panoramafunctie en de camera's krijgen betere ondersteuning voor de 18-55(II), 50-200(II) en 18-200mm i-Function-objectieven. Beeldstabilisatie kan nu via het menu aan- en uitgezet worden.

Hulp

Ook brengt de firmware de 'i-Fucntion setting help guide' naar de camera. Deze handleiding, onlangs geintroduceerd in de NX11, legt je de werking en mogelijkheden van het i-Function-systeem uit. De updates zijn te downloaden op www.samsung.com.