Firmware-update maakt Sony A77 en A65 'sneller'

jesse kraal 2748 1
Goed nieuws voor Sony A77- en A65-bezitters, er is een firmware-update beschikbaar waarmee de reactiesnelheid van de camera wordt aangepakt. Enkele gebruikers laten op Sonyalpharumors.com weten dat er daadwerkelijk verschil merkbaar is, vooral de twee draaiknoppen reageren vlotter.

Behalve de ondersteuning van automatische lenscorrecties voor een aantal nieuwe objectieven, hebben de verbeteringen in de nieuwe firmware volgens Sony vooral betrekking op de reactiesnelheid van de camera. Een veel gehoorde aanmerking op beide camera's ging over de tijd tussen het uitzetten van de camera en het daadwerkelijk uitschakelen van de camera.

Volgens enkele gebruikers die de firmware al geprobeerd hebben, is deze tijd aanzienlijk verkort. Ook de respons op het aanpassen van de instellingen met de twee draaiknoppen is veel vlotter geworden.

Alleen via Japanse website

Op de Europese en Amerikaanse website van Sony is firwareversie 1.05 nog niet te vinden, de Japanse site van het electronicaconcern biedt uitkomst. Om je een cursus Japans te besparen, hebben we hieronder de vier directe links naar de downloads toegevoegd.

Directe downloadlinks firmwareversie 1.05

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van R. demoor

Het uitzetten van de aan - en uit stand is verkort. -